м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Burundi Nemba "Cup Of Exellence"

  • Burundi Nemba "Cup Of Exellence"
Немає на складі
0.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Burundi Nemba 500г

Burundi Nemba (Бурунді Немба) (500г) - 100% африканська арабіка класу "Cup Of Exellence" з плантацій поблизу однойменної станції обробки, які розташовані на висоті приблизно 1800 метрів в регіоні Каянза. 95% плантацій фермерських господарств розташовані вище 1700м в гористій місцевості Kibila. Сорт арабіки - Червоний бурбон. Збір кавових ягід здійснюється вручну. Спосіб обробки кавових зерен - митий. Багаторазовий контроль і ручне сортування забезпечують високу якість зерна. Смак збалансований і насичений, з яскраво вираженою солодкістю і легкою винною кислинкою. Ноти вишні, меду та мигдалю. М'який аромат чорних ягід і меду. Густе і шовковисте "тіло напою". Довгий і приємний післясмак. "Чиста чашка". Має 85,9 балів по SCA. Обсмажена для приготування еспресо

Ступінь обсмаження


Середній (city / city +)

Аромат


Чорний шоколад, ягоди, мед

Смак


Ноти карамелі, винограду, відчутлива медова солодкість, м'яка винна кислинка

Післясмак


Приємний, тривалий

Рекомендований для таких типів напоїв


Еспресо

Загальні рекомендації до вживання кави свіжої обсмаження


для приготування свіжообсмаженої кави "відкритими" способами зерно після обсмажування рекомендується витримати не менше 2 діб

для приготування методом еспрессо зерно повинно пройти період дегазації як мінімум 1 тиждень

Особливості
Тип обсмаження Середня
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Burundi Nemba, "Cup Of Exellence"