Чай зелений Бі Ло Чунь 2 50 г
Бі Ло Чунь - всесвітньо відомий чай, ще зустрічається під назвою Зелені Спіралі Весни. Цей чудовий чай вирощений і вироблений в провінції Цзяньсу (Китай). Для його виробництва використовують лише молоді пагони з 1 - 2 листочками і тіпси (чайна брунька). Паростки збирають ранньою весною і закручують в маленькі спіральки (звідки і походить назва чаю). Один кілограм справжнього чаю Бі Ло Чунь містить 14 - 15 тисяч таких паростків. Чай Бі Ло Чунь 2 збирають у другій-третій декадах квітня. Добірна сировина і ортодоксальна технологія обробки - гарантія високого вмісту антиоксидантів в цьому чудовому чаї
Смак : свіжий, спокійний, трав'яний, терпкий
Післясмак : легкий, ароматний
Колір настою : жовто-зелений
Дія : підвищує розумову і фізичну активність
Як заварювати цей чай найкращим чином
1. Використовуйте очищену бутельовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані
2. Промийте заварник окропом
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 1-2 ст. ложок сухого чаю з гіркою на 0,5 л води
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого зеленого чаю
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду температурою 60 - 70 ℃. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2:1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм
6. Час настоювання 5 - 10 хвилин. По закінченню максимум 10 хвилин розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2 - 3 рази
7. В жодному разі не заварюйте чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть втрачені !