Burundi Umucowikawa
Burundi Umucowikawa (Бурунді Умуковікава) (125 г) - 100% африканська арабіка класу спешеліті з плантацій в районі промивної станції Buyengero, які розташовані на пагорбі Runyinya, на півдні Бурунді, в провінції Bururi, комуна Rumonge. Сорт арабіки - Bourbon. Збір кавових ягід здійснюється вручну. Відсортовані плоди доставляються на станцію обробки в день збору. Спосіб обробки кавових зерен - митий. Багаторазовий контроль і ручне сортування забезпечують високу якість зерна. Смак збалансований і насичений, з яскраво вираженою солодкістю і легкою кислинкою. М'який аромат марципану і сухофруктів. Смак темних ягід, апельсинової цедри і какао. Густе і кремове "тіло напою". Довгий і приємний післясмак, з відтінком кураги. Обсмажена для приготування еспресо
Ступінь обсмаження
Середній
Аромат
Цитрусові та карамельні ноти
Смак
Чорний шоколад, темні ягоди, кленовий сироп, марципан, ніжна цитрусова кислинка
Післясмак
Шоколадний з тютюновими нотами
Рекомендована для таких типів напоїв
Еспресо
Загальні рекомендації до вживання кави свіжої обсмажки
для приготування свіжообсмаженої кави "відкритими" методами зерно після обсмажки рекомендується витримати не менше 2 діб
для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень
Особливості | |
Тип обсмаження | Середня |
Склад | Арабіка |