м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Rwanda Gatare

  • Rwanda Gatare
Немає на складі
265.00грн

Rwanda Gatare (Руанда Гатаре) 100% африканська арабіка класу спешеліті сорта Red Bourbon з плантацій поблизу станції обробки Gatare району Nyamasheke. Плантації розташовані на висоті близько 1800 метрів неподалік від лісу Nyungwe. Ферми, як правило, невеликі і належать родинам, які мають землю з кавовими деревами. Фермери піклуються про рослини та збирають кавові вишні виключно пікінговим способом. Завдяки безпосередній близькості до промивної станції Gatare, кавові вишні після збору оперативно потрапляють на обробку, що важливо для збереження якості зерна. Після депульпації та 16-годинної ферментації зерно промивають і сортують за щільністю в каналах, після чого замочують у чистій воді на 12 годин. Сушіння зерна здійснюється в два етапи: спочатку зерно розподіляється на столах для сушіння, які знаходяться в тіні, і, поки зерно ще вологе, проводиться ручне сортування з видаленням дефектів. Потім зерно переносять в затемнене приміщення для сушіння, де відбувається безперервне сортування та перемішування протягом чотирьох тижнів. Комплексний смак з відтінками білого винограду, ананасу, кісточкових фруктів, чорного шоколаду та чорного чаю. Яскрава кислинка червоного вина, бархатне тіло, фруктова солодкість в післясмаку. Чиста чашка. Оцінка 88 баллів по SCA. Обсмажена для приготування еспресо

Ступінь обсмаження

Середній

Аромат

Інтенсивний, фруктовий

Смак

Комплексний з відтінками білого винограду, ананасу, кісточкових фруктів, чорного шоколаду і чорного чаю

Післясмак

Приємний і солодкий

Насиченість - 3

Кислинка - 3

Гірчинка - 3

Солодкість - 3


Рекомендована для таких типів напоїв

Еспресо 

Загальні рекомендації до вживання кави свіжої обсмажки

для приготування свіжообсмаженої кави "відкритими" методами зерно після обсмажки рекомендується витримати не менше 2 діб

для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень

Особливості
Тип обсмаження Середня
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Rwanda Arabica, Specialty Coffee