м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Свіжообсмажена кава в зернах Panama Barú Indian High Anselmito 500 г

  • Свіжообсмажена кава в зернах Panama Barú Indian High Anselmito 500 г
Немає на складі
0.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Panama Barú Indian High Anselmito

Panama Baru Indian High Anselmito (Панама Бару) (500г) - високогірна 100% арабіка класу SHB EP (Stricly Hard Bean / European Preparation) з плантацій фермерського господарства Anselmito регіону Boquete / Horqueta, які розташовані на висоті 1300-1550 м над рівнем моря. Повністю вологий спосіб обробки, ручний збір кавових ягід, безпосередня близькість до вулкану (почва вулканічного походження) - важливі фактори для виробництва якісної високогірної арабіки підвищеної кислотності. Вирощувані сорта: Типіка, Каттура й Катуай. Смакові характеристики: іскрисьа "точена" кислотність, м'яка терпкість, динна солодкість, з нотами табаку в післясмаку. Кава з "чистою чашкою" і середнім "тілом"

Ступінь обсмажування

Середній (city / full city)

Аромат

Тютюн, диня

Смак

М'яка кислотність і терпкість з винними нотами, солодкістю дині та карамелі

Післясмак

Легка тютюнова гіркота

Рекомандований для таких типів напоїв

Еспресо

Загальні рекомендації до вживання кави свіжої обсмажки:

  • для приготування свіжобсмаженої кави "відкритими" методами, зерно після обсмажки рекомендуеться витримати не менше доби
  • для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень
Особливості
Тип обсмаження Середня
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Panama Barú Indian High Anselmit