Nicaragua La Venus
Nicaragua La Venus - 100% арабіка класу преміум з північного регіону Jinotega, розташованого на висоті близько 1200 метрів над рівнем моря. Раніше діяльність ферми La Venus була зосереджена на вирощуванні кави та скотарстві. Новий власник Максімо Одон Біотон, успадкувавши ферму, почав розвивати вирощування кави та впроваджувати нові технології. Згодом завдяки якіснішій обробці зерна та виходу на відповідний ринок, кава стала основною діяльністю ферми. Основні сорти арабіки, які культивують на плантаціях ферми La Venus - Caturra та Java. Даний лот митої обробки з подальшою сушкою на сонці. Профіль чашки: грейпфрут, волоський горіх, шипшина
Ступінь обсмаження
Середній
Аромат
Горіховий мікс
Смак
Грейпфрут, волоський горіх, шипшина
Післясмак
Какао
Рекомендований для таких типів напоїв
Еспресо
Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження
для приготування свіжообсмаженої кави "відкритими" методами зерно після обсмаження рекомендується витримати не менше 2 діб
для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень
Особливості | |
Тип обсмаження | Середня |
Склад | Арабіка |