м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Uganda Zira Empisa 1

Немає на складі
153.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Uganda Zira Empisa #1

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загальноприйнятого кольором, присутністю кавових олій на поверхні зерна, неоднорідністю кольору тощо, проте зерно обсмажено правильно та якнайкраще для розкриття смако-ароматичного профілю

Uganda Zira Empisa Lot #1 (Уганда Зіра Емпіса) - новий лот угандійської арабіки класу спешелті напіванаеробної натуральної обробки від відомого спешелті-трейдера Nordic Approach. Кава походить із заходу Уганди, гірського масиву Рвензорі, регіон Касесе. Висота зростання кавових дерев 1500 - 2000 метрів над рівнем моря. Лот складають гібридні сорти арабіки SL-28, SL-14 та SL-34, які зазвичай вирощуються у Кенії. Кавові вишні збирають вручну дрібні власники господарств, що мають в середньому 600 - 1000 дерев і входять до невеликих кавових громад. Врожай доставляється на приватну обробну станцію Касесе Кофі Ярд, оснащену сучасними засобами для обробки кавових вишень. Після доставки кавових вишень на станцію їх занурили у резервуари з водою для відділення пошкоджених ягід, які спливають на поверхню. Далі відбулось ручне сортування хворих, недозрілих та перестиглих плодів. Після цього кавові вишні огорнули у велику пластикову плівку, наче ковбаску, та залишили задля напіванаеробної ферментації на 24 години. Після цього вишні відправили на сушіння тонким шаром із постійним перемішуванням та накриттям від сонця у найспекотніші години дня та найвологіші години ночі. Такий уважний догляд дозволяє зробити процес сушки однорідним і повільним, що додає якості каві. У результаті отримуємо насичений напій із яскраво вираженою солодкістю та потужною ароматикою. Кава чудово розкривається в еспресо та джезві

Тип обробки

Напіванаеробна / Натуральна

Ступінь обсмаження

Середній


Смако-ароматика

Слива, курага, шербет, темні родзинки


Рекомендований для таких типів напоїв

Еспресо, джезва

Рекомендації щодо приготування

Зерно рекомендується витримати не менше 5 діб від дати обсмаження

Особливості
Тип обсмаження Середній
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Uganda Arabica, Specialty Coffee