м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Kenya Tambaya

Немає на складі
604.00грн

Kenya Tambaya (Кенія Тамбая) - кенійська арабікa класу спешелті митої обробки з плантацій регіону Ньєрі. Станція обробки Тамбая є частиною фермерського кооперативу Румукія. ЇЇ назва походить від місцевого дерева, яке називається мутамбайя. Фермери вирощують сорти SL 28, SL 34, Batian на суглинкових ґрунтах на висоті 1600 - 1800 м над рівнем моря. Цвітіння відбувається в лютому-березні, а каву збирають у жовтні-грудні. Середньорічна кількість опадів у цій місцевості становить 1400 мм, а температура - 20,5 °C. Перед доставкою на станцію обробки фермери вручну відсортували кавові вишні, відділяючи недозрілі та перезрілі ягоди. Кава пройшла класичну миту обробку з депульпацією, ферментацією у резервуарах з водою, промивкою та подальшою сушкою на африканських ліжках протягом 14 днів. Лот відвантажено відомою у кавовій спешелті-галузі компанією-трейдером Nordic Approach. Чашка має ягідний характер з інтенсивною кислотністю та середньою солодкістю

Ступінь обсмаження

Світлий

Смако-ароматика

Алича, порічки, яблучно-сливова пастила, ревінь

Насиченість     ■■■■□
Кислинка          ■■■■□
Гірчинка           ■■□□□
Солодкість       ■■■□□

Рекомендована для таких типів напоїв

Фільтр

Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження

Зерно рекомендується витримати не менше 2 діб від дати обсмаження

Особливості
Клас Спешелті
Тип обсмаження Світлий
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Kenya Arabica, Specialty Coffee