м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Kenya Chorongi

Немає на складі
385.00грн

Kenya Chorongi (Кенія Чоронгі) – кенійська арабіка класу спешелті митого способу обробки з центрального регіону Нієрі, який розташований на схилі гори Кенія разом із сусіднім регіоном Кіріняга. Обидва відомі усьому світові завдяки каві з характерним складним та насиченим смаковим профілем. Висота зростання кавових дерев складає 1800 метрів над рівнем моря. Станція обробки Чоронгі належить до складу фермерського кооперативу Mutheka FCS, в який входять 5600 дрібних фермерів. Після збору кава пройшла ручне сортування від дефектів перед депульпуванням. Після депульпування зерно занурили у резервуари з водою для подальшої ферментації протягом ночі. Після цього зерно у парчменті промили прісною водою та повторно відсортували за розміром і щільністю, та знову замочили у чистій воді на 18 годин. Далі зерно розклали для сушіння на "африканських ліжках" протягом двох тижнів. В лоті переважають гібриди арабіки SL-28 та SL-34, також присутні сорти Ruiru 11 та Batian, які в комплексі створюють глибокий ягідно-фруктовий профіль чашки

Ступінь обсмаження

Світлий

Смако-ароматика

Зелене яблуко, алича, кизил, шипшина, нуга

Рекомендована для таких типів напоїв

Всі напої, приготовані "відкритим" методом

Рекомендації щодо приготування

Зерно рекомендується витримати не менше 2 діб від дати обсмаження

Особливості
Тип обсмаження Світла
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Kenya Arabica, Specialty Coffee