м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
1 відгуків

Indonesia Rujak Bebeg

Немає на складі
474.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Indonesia Rujak Bebeg

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загальноприйнятого кольором, присутністю кавових олій на поверхні зерна, неоднорідністю кольору тощо, проте зерно обсмажено правильно та якнайкраще для розкриття смако-ароматичного профілю

Indonesia Rujak Bebeg (Індонезія Рухак Бебег) - новий натуральний анаеробний лот індонезійської арабіки класу спешелті від господарства Фрінса Естейт, якому передував лот Manis #4. Зерно цього лоту має ще потужнішу смако-ароматику з не менш екзотичним спектром дескрипторів. Кава родом з сімейного господарства Frinsa Estate на заході острова Ява. Анаеробні лоти виробляються на Frinsa Estate вже четвертий сезон поспіль та сформувалися у різні серії: Sarapan, Manis та Edun. Лот Rujak Bebeg є окремим лотом з серій та складає суміш сортів - Сігарарутанг, Андунгсарі, Тімтім, Атенг Супер та Борбор. Особливість даного лоту у 14-денній анареробній натуральній ферментації. Така обробка надала зерну витончену та одночасно потужну впізнавану смако-ароматику анаеробної індонезійської кави, а також дуже високі солодкість, кислотність, чистоту та соковитість чашки. Господарство має 6 основних плантацій, що знаходяться на висоті близько 1300-1500 метрів над рівнем моря, а також закуповує кавові вишні у кількох обраних аграріїв в околицях маєтку. Завдяки власним водяному та сухому млину, а також добре провітрюваному приміщенню для зберігання кавових зерен, всі процеси - від збирання, сортування, обробки врожаю до його відвантаження, відбуваються з чітким контролем якості та ретельною увагою до процесів. Збирали врожай з травня по вересень, відсортовування недозрілих та хворих вишень робили вручну, після чого відбувався сам процес незвично затягнутої анаеробної ферментації. Потім було попереднє підсушування на "африканських ліжках", а на фінальній стадії кавові вишні досушували на патіо. Правильно підібраний профіль обсмаження та метод заварки перетворює таке зерно в дійсно смачний, соковитий і незвичайний напій з характером потужного натурального вина. Чашка має супер-екзотичний профіль з надпотужною смакоароматикою

Ступінь обсмаження

Омні

Смако-ароматика

Тамаринд, ківі, банан, карамболь, лайм, гібіск

Рекомендована для таких типів напоїв

Фільтр, Джезва, Гейзер, Еспресо

Рекомендації щодо приготування

Зерно рекомендується витримати не менше 3 діб від дати обсмаження

Особливості
Клас Спешелті
Тип обсмаження Омні
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Indonesia Arabica, Specialty Coffee