м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Ethiopia Konga

  • Ethiopia Konga
Немає на складі
121.00грн

Ethiopia Yirgacheffe Grade 1 Konga (Ефіопія Конга) - 100% ефіопська арабіка класу спешелті митої обробки з плантацій регіону Yirgacheffe, район Gediyo, поблизу селища Konga. Кава постачається від трейдеру Coffee Quest. Висота зростання кавових дерев 1800-2000 метрів над рівнем моря. Кава на таких висотах дозріває повільніше, ніж зазвичай, що дає можливість зерну досягнути вищого потенціалу у смакоароматиці. У лоті зібрані реліктові сорти, які ще називають "мама кава" - зі старих дерев віком 80-100 років. Саме вони формують унікальну ефіопську спадщину генетичної різноманітності кави. Біля 800 дрібних фермерів збирають каву для подальшої обробки. Кавові ягоди збирають вручну і доставляють на станцію обробки протягом кількох годин після збору. Перед обробкою плоди ретельно перебирають вручну та депульпують. Ферментація у воді відбувається від 36 до 48 годин. Після цього зерно просушують на африканських ліжках протягом 12-15 днів. Смакоароматичні характеристики: квітковий мед, полуниця, бергамот, персик, шипшина

Ступінь обсмаження

Світлий

Аромат

Квітковий мед, полуниця

Смак

Бергамот, персик, шипшина

Післясмак

Шоколад

Рекомендований для таких типів напоїв

Усі напої, приготовані "відкритим" способом

Рекомендації до приготування

Зерно рекомендується витримати не менше 2 діб від дати обсмаження

Особливості
Тип обсмаження Світла
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Ethiopia Arabica, Specialty Coffee