м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Ethiopia Halu Beriti

Немає на складі
144.00грн

  • Виробник: CAFEBOUTIQUE
  • Назва: Ethiopia Halu Beriti

Ethiopia Halu Beriti (Ефіопія Халу Беріті) – ефіопська арабіка класу спешелті митої обробки з плантацій в районі Гедеб, Йіргачеф. Зерно постачається від добре відомого у світі спешелті трейдера Cafe Imports, експортер - Haileslassie Ambaye. Станція обробки Халу Беріті була заснована у 2014 році, і зараз вона обслуговує 750 дрібних фермерів, які поставляють зібраний врожай на станцію для подальшої обробки. На Халу Беріті, в честь котрої названий даний лот, приділяється велика увага якості всіх процесів роботи, починаючи від ретельного сортування кавових вишень перед їх миттям, закінчуючи контролем якості протягом усього періоду сушіння. Висота зростання кавових дерев 2100 – 2300 метрів над рівнем моря. Дрібні фермери, що мають у власності менш як 1/2 га землі, зібрали врожай та доставили його на Халу Беріті. Там каву відсортували, промили, депульпували та залишили задля ферментації на 48 – 72 годин. Після цього зерно промили, ще раз замочили у воді на 8 – 16 годин, знову промили і розклали сушитись на африканських ліжках на 9 – 12 днів. Під час сушки зерно перебирали, щоб видалити те, що сохне нерівномірно, має ознаки пошкодження млином або комахами тощо

Ступінь обсмаження

Світлий

Смако-ароматика

Персик, нектарин, жасмин, гречаний мед

Рекомендований для таких типів напоїв

Усі напої, приготовані "відкритим" способом

Рекомендації щодо приготування

Зерно рекомендується витримати не менше 2 діб від дати обсмаження

Особливості
Тип обсмаження Світла
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Ethiopia Arabica, Specialty Coffee