м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

El Salvador Divina Kenya

Немає на складі
848.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: El Salvador Divina Kenya

El Salvador Divina Kenya (Сальвадор Дівіна Кенія) - 100% сальвадорська арабіка класу спешелті натуральної обробки з плантацій ферми Дівіна Провіденсія, що знаходиться на схилах вулкана Санта Ана. Сорт арабіки - Кенія Хуана. Через постійні виверження вулкану ґрунт плантації отримав користь від постійного попелу та став одним із найбагатших вулканічних ґрунтів країни - основою для зростання високоякісної кави. Історія ферми Дівіна Провіденсія розпочинається 1875 року: нащадки іспанської колоніальної родини заснували господарство «Матьєс» та висадили перші кавові дерева. Нинішній власник ферми Роберто Самуель Уллоа Віланова купив Дівіну Провіденсію понад 12 років тому. Ферма, земля і дерева були в занедбаному стані, оскільки низькі ціни на каву в Сальвадорі на той час витіснили ферму з виробництва. Проте завдяки рокам самовіддачі та роботи на фермі, удобренню землі органічними добривами, висадці понад 8000 кавових дерев, капітальному ремонту та обладнанню станції обробки промивним млином та сушильними екранами, якість кави значно зросла, а ферма стала відомою завдяки отриманню відмінного за смаковими характеристиками продукту та високої кваліфікації на змаганнях Cup of Excellence. Висота зростання кавових дерев 1650-1830 метрів над рівнем моря. Зібраний врожай скрупульозно сортували вручну, перш ніж він потрапив на станцію обробки. Даний мікро-лот пройшов обробку натуральним методом з повільним сушінням кавових вишень на "африканських ліжках". Смако-ароматичні характеристики напою: білий виноград, какао-боби, тропічні фрукти, курага

Ступінь обсмаження

Світлий

Аромат

Виноград, сухофрукти

Смак

Білий виноград, какао-боби, тропічні фрукти, курага

Післясмак

Узвар

Рекомендована для таких типів напоїв

Усі напої, приготовані "відкритим" способом, джезва

Рекомендації щодо приготування

Зерно рекомендується витримати не менше 2 діб від дати обсмаження

Особливості
Тип обсмаження Омні
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: El Salvador Arabica, Specialty Coffee