Costa Rica La Pastora
Costa Rica La Pastora (Коста-Ріка Ла Пастора) - костариканська арабіка класу преміум митої обробки з плантацій підрегіону Los Santos, регіон Сан Маркос/Тарразу. Торгова марка "La Pastora" існує більше як 60 років та являє собою регіональний бленд арабік з 8 різних громад регіону Los Santos Tarrazú, що розташовуються на висотах від 1200 до 1900 метрів над рівнем моря. Кавові плантації розташовані у безпосередній близькості від вулкана San Marcos. Ґрунт вулканічного походження з року в рік дає у смаку виражену цитрусову солодкість. Лот складають сорти Катура та Катуаї. Збір кавових ягід здійснювався з листопада по березень ручним методом, що позитивно відзначилося на якості зеленого зерна. Кавові ягоди пройшли класичну миту обробку з подальшою барабанною сушкою. Лот Ла Пастора з врожаю 2021/2022 дивує виразною ароматикою амарето та сушеної цедри
Ступінь обсмаження
Середній
Смако-ароматика
Цедра, марципан, червоне яблуко, лимон, пісочне печиво
Рекомендована для таких типів напоїв
Еспресо
Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження
Для приготування еспресо зерно має "вилежатися" як мінімум 5 діб від дати обсмаження
Особливості | |
Клас | Преміум |
Тип обсмаження | Еспресо |
Склад | Арабіка |