Costa Rica Candelaria
Costa Rica Candelaria (Коста-Рика Канделярія) - костариканська арабіка митої обробки преміум-класу з плантацій провінції Алахуела, в регіоні Вест Велі. Фермерство Канделярія засноване в 1965 році Отто Клоеті та досі керується як сімейний бізнес, що активно приймає участь в житті місцевої громади та, серед інших внесків, спонсує утримання місцевої школи. Лот складає сорт Катурра з висотою зростання кавових дерев 1300 - 1700 метрів над рівнем моря. Кава пройшла класичну миту обробку з ферментацією протягом 36 годин у басейнах з водою та подальшою комбінованою сушкою на патіо та в сушильних машинах. Зерно має сбалансований та стабільний профіль чашки з приємним фруктово-цитрусовим відтінком та чорним шоколадом на післясмаку
Ступінь обсмаження
Середній
Смако-ароматика
Апельсинова цедра, чорний шоколад, лимон, в'ялена груша
Рекомендована для таких типів напоїв
Еспресо
Рекомендації щодо приготування
Для приготування еспресо зерно має "вилежатися" як мінімум 5 діб
Особливості | |
Тип обсмаження | Середня |
Склад | Арабіка |