м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Colombia Las Perlitas

Немає на складі
135.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Colombia Las Perlitas

Colombia Las Perlitas (Колумбія Лас Перлітас) - спешелті-лот колумбійської арабіки митої обробки з регіону Уіла. Місто Піталіто є центральним для торгівлі кавою в Південній Уїлі, оскільки воно стратегічно вигідно розташоване на півдні долини річки Магдалини, розділяючи східні та центральні гірські масиви Колумбії. Цей район відомий як колиска спешеліті-кави в Колумбії, оскільки багато фермерів даного регіону почали робити акцент на якості кави та процесів її виробництва майже 20 років тому. На станції Піталіто, куди фермери доставляють свій врожай, відбувається ретельний відбір зерна за якістю, блендування та підготовка до експорту. Після того, як каву доставлено, оцінюється її смако-ароматичний профіль та відповідність суворим фізичним вимогам, включаючи рекомендації щодо вмісту вологи та активності води у зерні. Коли чистота чашки та якість зерна перевірена, залежно від розміру партій від конкретних ферм формуються мікролоти. Даний лот Las Perlitas, що в перекладі означає "Перлинки”, складають сорти кави Катурра, Колумбія та Бурбон. В нього ввійшли різні дрібні лоти від виробників по всьому регіону Уіла, чиї ферми мають висоту 1600 - 2100 метрів над рівнем моря. Кавові вишні пройшли класичну миту обробку з подальшою сушкою на патіо, проте з різною по часу ферментацією та сушінням, у залежності від розташування та практик конкретного фермерства. Ферментація тривала від 24 до 48 годин, а сушіння від 7 до 14 днів. Смако-ароматичні характеристики напою: чорна смородина, кумкват, ірис, меляса

Ступінь обсмаження

Світлий

Аромат

Чорна смородина, квіти

Смак

Чорна смородина, кумкват, ірис, меляса

Післясмак

Ірис, карамель

Рекомендований для таких типів напоїв

Усі напої, приготовані "відкритим" способом, джезва

Рекомендації щодо приготування

Зерно рекомендується витримати не менше 2 діб від дати обсмаження

Особливості
Тип обсмаження Світлий
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Colombia Arabica, Specialty Coffee