м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Colombia La Claudina 11

Немає на складі
151.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Colombia La Claudina 11

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загальноприйнятого кольором, присутністю кавових олій на поверхні зерна, неоднорідністю кольору тощо, проте зерно обсмажено правильно та якнайкраще для розкриття смако-ароматичного профілю

Colombia La Claudina Lot #11 (Колумбія Ла Клаудіна) - спешелті-лот колумбійської арабіки натуральної обробки з подовженою ферментацією з району Сьюдад-Болівар, Антіокія. Зерно постачається від відомого спешелті-трейдера Nordic Approach. На 18 гектарах ферми Ла Клаудіна, що знаходиться на висоті 1400 - 1600 метрів над рівнем моря, вирощується кава багатьох сортів. Проте конкретно наш лот складають сорти кави Кастілло та Табі. Самі ферми Ла Клаудіна та Ель Енчанто, які є у власності Хуана, займають площу в 60 гектарів, проте 12 гектарів з них - ліс і заповідник. Керівник ферми Хуан Сальдарріага з 2012 року володіє фермами своєї сім'ї та розпочав вирощування нових сортів кави на цих землях, досліджуючи за зростанням у новому для них середовищі. Хуан вкладає багато ресурсів у свою ферму - будує різні типи сушарок, в тому числі й механічні "холодні" сушарки, експериментує з обробкою, висаджує різні сорти кави на різних висотах. Для нашого лоту врожай на фермі збирали з вересня по січень, контролюючи кожну партію, яка поставлялась найманими  збирачами. Чим кращої якості були вишні, тим більшу винагороду отримував збирач. Далі вишні пройшли ретельне ручне сортування, після чого їх замочили в воді для видалення дефектів. Далі кава пройшла натуральну обробку з подовженою ферментацією, що надало каві тропічний характер у смако-ароматиці, високу солодкість та балансуючу до неї кислотність

Ступінь обсмаження

Омні

Смако-ароматика

Кола, сушений манго, слива, вершки, какао боби

Рекомендований для таких типів напоїв

Усі напої, приготовані "відкритим" способом, джезва, яскравий кислотний еспресо

Рекомендації щодо приготування

Зерно рекомендується витримати не менше 3 діб від дати обсмаження

Особливості
Тип обсмаження Омні
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Colombia Arabica, Specialty Coffee