м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Colombia Finca La Maria Geisha, 100 г

Немає на складі
1 190.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Colombia Finca La Maria Geisha

Colombia Finca La Maria Geisha Natural (Колумбія Фінка Ла Марія Гейша) - нанолот 100% колумбійської арабіки натуральної обробки рідкісного сорту Гейша з фермерства Finca La Maria поблизу міста La Mesa регіону Cundinamarca. Засновники фермерства - інноваційні фермери Орландо та Марія Оспіна. Агроном з багаторічним досвідом Орландо та підприємець Марія взяли в оренду земельну ділянку розміром 3,5 гектара, щоб здійснити давню мрію - вирощувати власну каву Natural Geisha. Їх пристрасний проєкт розпочався 6 років тому з великими ризиками вирощення цієї кави, однак з 2015 року, після заснування своєї ферми, їх справа процвітає, і нині фермерство має 5000 кавових дерев, котрі зростають на висоті близько 1750 метрів над рівнем моря. Унікальний мікроклімат з постійними опадами дозволяє Марії та її команді вибирати врожай двічі протягом року. Збір кавових вишень відбувається вручну. Після збору кавові вишні проходять ручне сортування та після цього розкладаються сушитися на "африканських ліжках". Напій має надпотужну ароматику з нотами апельсинового цвіту, тропічних фруктів, полуничного джему, гранатового рахат-лукуму. У смаку - тропічний мультифруктовий сік, переважно папая, ківі, манго та ферментований ананас. У післясмаку - кисло-солодкість ківі та відтінки банану, цукати помело, інжир, какао. Тіло теплого напою шовковисте, кремове, а по мірі вихолонення стає соковитим

Тип обробки

Натуральна


Ступінь обсмаження

Омні


Аромат

Полуничний джем, гранатовий рахат-лукум, тропічні фрукти, апельсиновий цвіт

Смак


Папая, ківі, манго, ананас

Післясмак

Цукати помело, ківі, банан, інжир, какао

Рекомендований для таких типів напоїв

Усі напої, приготовані "відкритим" способом

Рекомендації щодо приготування

Зерно рекомендується витримати не менше 2 діб від дати обсмаження

Особливості
Тип обсмаження Омні
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Colombia Arabica, Geisha