м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Colombia Federico Pillimue

Немає на складі
563.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Colombia Federico Pillimue

Colombia Federico Pillimue (Колумбія Федеріко Пільм’ю) - чудовий зразок 100% колумбійської арабіки класу спешелті натуральної обробки з плантацій регіону Piendamo, департамент Cauca. Зерно постачається відомою своїм відмінним продуктом компанією Falcon Coffees, місія котрих - якісна кава класу спешелті в поєднанні з екологічним управлінням, етичністю, допомогою громадам та збереженням екосистем. Федеріко Пільм’ю є власником фермерства Santa Ana, де вирощують сорти кави Colombia, Castillo та Caturra. Його плантації є частиною кооперативу Comepcafe, що базується в Piendamo, штат Cauca. З часу заснування у 2010 році, кооператив допомагає  своїм членам технічною підтримкою, комерціалізацією кави, програмами продовольчої безпеки, а також пенсійною програмою, спрямованою на захист виробників у майбутньому. Області, з яких походить ця кава, все ще мають багато проблем через сильний вплив FARC та незаконну торгівлю наркотиками, і це дуже ускладнює життя виробників кави. Висота зростання кавових дерев біля 1900 метрів над рівнем моря. Після збору кавові вишні сортують, миють та розкладають на спеціальних ліжках для сушки. Потім каву сушать 20-25 днів, постійно перемішуючи. Федеріко - молодий амбітний виробник, який шукає шляхи подальшого вдосконалення своєї кави з підвищенням її якості. Цього року він експериментував із виробництвом натуральної кави, а це -  надзвичайно складний вид обробки для даного регіону, тому що погода тут переважно холодна, а вологість - висока. Смако-ароматичні характеристики напою: кола, манго, вершковий лікер, абрикос

Ступінь обсмаження

Омні

Аромат

Тропічні фрукти, полуниця, лікер

Смак

Кола, манго, вершковий лікер, абрикос

Післясмак

Курага

Рекомендована для таких типів напоїв

Всі напої, приготовані "відкритим" методом, джезва, яскравий кислотний еспресо

Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження

для приготування кави "відкритими" методами зерно рекомендуємо витримати не менше  2 діб від дати обсмаження

для приготування еспресо зерно рекомендуємо витримати мінімум 5 діб від дати обсмаження

Особливості
Тип обсмаження Омні
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Colombia Arabica, Specialty Coffee