Kenya Nyala Peaberry Top
Kenya Nyala Peaberry Top (Кенія) (250г) - 100% арабіка пібері класу "преміум" з регіонів Nyandarua і Laikipia в центральній частині Кенії. Спосіб обробки зерна - вологий. Основні характерні риси даного зерна: насичений кислотний напій з відтінками чорної смородини. В ароматі - ноти чорної смородини і шоколаду. "Чиста" чашка, тіло напою середньої щільності.
Ступінь обсмажування
Світлий
Аромат
Чорна смородина, шоколад
Смак
Яскраві ноти чорної смородини
Післясмак
Легка приємна кислинка
Рекомендована для таких типів напоїв
"Альтернатива", еспресо - для поціновувачів яскравого кислотного напою
Загальні рекомендації до вживання кави свіжої обсмажки:
- для приготування свіжообсмаженої кави "відкритими" методами зерно після обсмажки рекомендується витримати не менше доби
- для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень
Особливості | |
Тип обсмаження | Світла |
Склад | Арабіка |