м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
1 відгуків

Kenya Karani

  • Kenya Karani
Немає на складі
138.00грн

Kenya Karani AB (Кенія Карані) - 100% кенійська арабіка класу преміум з центрального високогір'я в регіоні Kirinyaga. Плантації розташовані на висоті близько 1500 метрів над рівнем моря, в безпосередній близькості до вулкану Mount Kenya. Тож грунти вулканічного походження і багаті мінералами. Станція обробки Karani - одна з 10 промивних станцій, яка формує кооператив Kabare і приймає кавові вишні від близько 600 дрібних господарств. Такий "ефіопський" підхід до формування лотів зеленого зерна дає на виході складний і комплексний смако-ароматичний профіль в чашці. У складі пребленду переважно сорти SL-28 та SL-34. Доповнюючими компонентами виступають Ruiru11 та Batian. Кава перед обробкою проходить ручний контроль і відбір. Зерно ферментують і промивають прісною водою з річки Ragati, після просушують на африканських ліжках. Основні характерні риси даного зерна: делікатна збалансована кислинка, апельсинова цедра, лимонад, червоні ягоди, квіти. Тіло напою середнє

Ступінь обсмаження

Світлий

Аромат

Білих квітів, апельсинової цедри

Смак

Червоні ягоди, лимонад, курага

Післясмак

Легка солодкість квіткового меду

Рекомендована для таких типів напоїв

Всі напої, приготовані "відкритим" методом

Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження

для приготування свіжобсмаженої кави "відкритими" методами зерно після обсмажки рекомендується витримати не менше  2 діб

для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень

Особливості
Тип обсмаження Світла
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Kenya Arabica