Свіжообсмажена кава в зернах Kenya AA Top 250 г
Kenya AA Top (Кенія) (250г) - 100% арабіка класу "гурме", вирощена на висоті 1700-1800 метрів над рівнем моря. Ручна збірка й волога обрабка гарантуют високу якість зерна. Підвиди кавових дерев SL34, SL28. Митий спосіб обрабки. Основні характерні риси даного зерна: яскравий, кислотний напій з відтінками тропічних фруктів й томатів. В ароматі - ноти томату, кукурудзи і абрикосу. "Чиста чашка", з середнім тілом напою
Ступінь обсмажування
Світлий
Аромат
Томати, абрикос
Смак
Томатна кислинка з фруктовими відтінками
Післясмак
Легка, граюча кислинка
Рекомандований для таких типів напоїв
"Альтернатива", еспресо - для любителів яскраво кислотного напою
Загальні рекомендації до вживання кави свіжої обсмажки:
- для приготування свіжобсмаженої кави "відкритими" методами, зерно після обсмажки рекомендуеться витримати не менше доби
- для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень
Особливості | |
Тип обсмаження | Світла |
Склад | Арабіка |