Kenya AА Plus
Kenya AА Plus (Кенія) (125г) - 100% арабіка класу "гурме", вирощена на висоті 1350-1800 метрів над рівнем моря. Спосіб обробки-митий. Основні характерні риси даного зерна: яскравий кислотний напій з відтінками тропічних фруктів, ягід і цитрусових. В ароматі - квіткові ноти з відтінками малини. "Чиста чашка", тіло напою середнє
Ступінь обсмажування
Світлий
Аромат
Квітковий з нотами малини
Смак
Яскравий кислотний напій з фруктовими і ягідними відтінками
Післясмак
Граюча кислинка з легкою шоколадною гірчинкою
Рекомандований для таких типів напоїв
"Альтернатива"
Загальні рекомендації до вживання кави свіжої обсмажки:
- для приготування свіжобсмаженої кави "відкритими" методами, зерно після обсмажки рекомендуеться витримати не менше доби
- для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень
Особливості | |
Тип обсмаження | Світла |
Склад | Арабіка |