м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

India Monsooned Malabar

Немає на складі
262.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: India Monsooned Malabar

India Monsooned Malabar AA (Індія Мусонована Малабар) - відбірна індійська мита мусонована арабіка класу АА не залишить нікого байдужим ! Ця кава або подобається, або ні. Індійська мусонована арабіка з регіону Малабар має давню історію походження. Історично склалося, що під час розквіту торгівлі між Індією з західним світом кава була в статті економічно важливих товарів. Шлях індійської кави в Європу проходив через море, тому зерно подорожувало по пів року. Висока вологість, температурні перепади, складні умови зберігання на кораблях того часу призводили до характерних змін: втрата кислотності, збільшення у розмірі, втрата щільності, зміна кольору. На кінець подорожі зерно відрізнялось від початкового вигляду. Але, не зважаючи на невтішні прогнози, виявилося, що ці "мутації" досить цікаво проявилися в самому напої: з'явилась висока щільність, шоколадні ноти, та зникла кислинка. Ці характеристики знайшли своїх прихильників. У сучасному виробництві індійської мусонованої арабіки штучно відтворили умови, при яких кава подорожувала з Індії до Європи. Каву після збору та вологої обробки викладають на спеціальні піддони у провітрюваних приміщеннях, і сушать. Після просушування кава зберігається до початку сезону мусонів. Потім стінки приміщень прибирають, і каву піддають природному впливу мусонних вітрів - морського вологого повітря - протягом декількох місяців. Після такої обробки перед упаковкою в мішки кава проходить ще сортування, і вже після цього відправляється до споживачів. У підсумку зелена кава як сировина виходить якісною і гарною. Після обсмажки отримуємо щільний, пікантний, солодкий, з відтінками спецій і шоколаду напій в чашці. Чудово підходить для еспресо

Ступінь обсмаження

Середній

Аромат

Шоколад, перець, спеції, меляса

Смак

Солодкий, нотки шоколаду, легка гірчинка, повна відсутність кислинки

Післясмак

Шоколадний

Рекомендована для таких типів напоїв

Еспресо, Гейзер

Загальні рекомендації до вживання кави свіжої обсмажки

для приготування свіжообсмаженої кави "відкритими" методами зерно після обсмажки рекомендується витримати не менше  2 діб

для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень

Особливості
Тип обсмаження Середня
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: India Arabica