м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe G1 Natural 250 г

  • Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe G1 Natural 250 г
Немає на складі
0.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Ethiopia Yirgacheffe G1 Natural

Ethiopia Yirgacheffe Grade 1 Natural (Ефіопія Йіргачіф) (250г) - 100% автентичная ефіопська арабіка різновиду Харрар з плантацій регіону Геде-Йіргачіф. Висота вирощування кавових дерев 1700-2000м. Змішаний "лісовий" спосіб посадки кавових дерев. Тільки відбірні кавові плоди, повністью ручний збір й суха обрабка з сушкою на "африканських ліжках" гарантують високу якість зелених кавових зерен. Смакові характеристики: інтенсивний, гарно збалансований, з мягкою кислинкою й концентрованою сладістю напій. В післясмаку яскрава солодкість. Тіло средньої щільності. 89 балів за SCAA. 

Ступінь обсмажування

Середній (city / full city)

Аромат

Яскравий, ягідний з нотками миндалю

Смак

Інтенсивний, збалансований з м'якою кислотністью і концентрованою солодкістью

Післясмак

Кисло-солодкий, ягідний

Рекомандований для таких типів напоїв

Еспресо, "колд брю"

Загальні рекомендації до вживання кави свіжої обсмажки:

  • для приготування свіжобсмаженої кави "відкритими" методами, зерно після обсмажки рекомендуеться витримати не менше доби
  • для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень
Особливості
Тип обсмаження Середня
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Ethiopia Yirgacheffe G1 Natural