Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe G1 Natural 250 г
Ethiopia Yirgacheffe Grade 1 Natural (Ефіопія Йіргачіф) (250г) - 100% автентичная ефіопська арабіка різновиду Харрар з плантацій регіону Геде-Йіргачіф. Висота вирощування кавових дерев 1700-2000м. Змішаний "лісовий" спосіб посадки кавових дерев. Тільки відбірні кавові плоди, повністью ручний збір й суха обрабка з сушкою на "африканських ліжках" гарантують високу якість зелених кавових зерен. Смакові характеристики: інтенсивний, гарно збалансований, з мягкою кислинкою й концентрованою сладістю напій. В післясмаку яскрава солодкість. Тіло средньої щільності. 89 балів за SCAA.
Ступінь обсмажування
Середній (city / full city)
Аромат
Яскравий, ягідний з нотками миндалю
Смак
Інтенсивний, збалансований з м'якою кислотністью і концентрованою солодкістью
Післясмак
Кисло-солодкий, ягідний
Рекомандований для таких типів напоїв
Еспресо, "колд брю"
Загальні рекомендації до вживання кави свіжої обсмажки:
- для приготування свіжобсмаженої кави "відкритими" методами, зерно після обсмажки рекомендуеться витримати не менше доби
- для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень
Особливості | |
Тип обсмаження | Середня |
Склад | Арабіка |