м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Ethiopia Yirgacheffe G1 Natural Aricha

  • Ethiopia Yirgacheffe G1 Natural Aricha
Немає на складі
0.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Ethiopia Yirgacheffe G1 Natural Aricha 500 г

Ethiopia Yirgacheffe Grade 1 Natural Aricha (Ефіопія Йіргачіф) (500 г) - ефіопська арабіка класу спешеліті з плантацій регіону Йіргачіф, район Gedeo, станція обробки Aricha. Висота зростання кавових дерев 1950-2100 метрів над рівнем моря. Тільки добірні стиглі кавові плоди, повністю ручний збір і суха обробка з сушкою на "африканських ліжках" гарантують високу якість зелених кавових зерен, чудовий яскравий аромат і смак. Напій із дуже яскравим комплексним ягідно-фруктовим ароматом, багатий, добре збалансований, з м'якою кислотністю і концентрованою солодкістю. Смакові характеристики: ягідний сироп, чорна смородина з нотками чорниці, чорний шоколад. У післясмаку: яскрава солодкість з цитрусовою кислинкою, шоколадна гірчинка. Тіло середньої щільності. Дуже добре підходить для еспресо 

Ступінь обсмажування

Середній (city / city+)

Аромат

Ягідні та фруктові ноти 

Смак

Інтенсивний, збалансований з м'якою кислотністю та концентрованою солодкістю

Післясмак

Кисло-солодкий, шоколадний 

Рекомендована для таких типів напоїв

Еспресо

Загальні рекомендації до вживання кави свіжої обсмажки

для приготування свіжообсмаженої кави "відкритими" методами зерно після обсмажки рекомендується витримати не менше двох діб

для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень

Особливості
Тип обсмаження Середня
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Ethiopia Yirgacheffe G1 Natural