Ethiopia Sidamo Sasaba
Ethiopia Sidamo Sasaba (Ефіопія Сасаба) (500 г) - ефіопська арабіка класу "Спешеліті" з плантацій регіону Oromia район Guji Zone станція обробки Sasaba Висота зростання кавових дерев +1800 метрів. Тільки добірні стиглі кавові плоди, повністю ручний збір і суха обробка з сушкою на "африканських ліжках" гарантують високу якість зелених кавових зерен, чудовий яскравий аромат і смак. Напій із дуже яскравим комплексним ягідно-фруктовим ароматом, багатий, з м'якою кислотністю і концентрованою солодкістю. Смакові характеристики: полуниця, сухофрукти, тростинний цукор. У післясмаку: цитрусова кислинка, солодкість. Тіло середньої щільності. Дуже добре підходить для еспресо
Ступінь обсмажування
Середній (city / city+)
Аромат
Ягідні та фруктові ноти
Смак
Полуниця, сухофрукти, тростинний цукор
Післясмак
Цитрусова солодкість
Рекомендована для таких типів напоїв
Еспресо
Загальні рекомендації до вживання кави свіжої обсмажки:
для приготування свіжообсмаженої кави "відкритими" методами зерно після обсмажки рекомендується витримати не менше доби
для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень
Особливості | |
Тип обсмаження | Середня |
Склад | Арабіка |