м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Burundi Muramba

  • Burundi Muramba
Немає на складі
0.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Burundi Muramba 125 г
Burundi Muramba (Бурунді Мурамба) (125 г) - мікролот №1507 100% африканської арабіки класу "Спешеліті" з плантацій в районі промивної станції Muramba, які розташовані на висоті близько 1750 метрів в регіоні Kirundo. Збір кавових ягід здійснюється вручну. Відсортовані плоди доставляються на промивальну станцію в день збору. Спосіб обробки кавових зерен - митий, з 14-годинною ферментацією. Сушка на сонці проходить від 10 до 14 днів, в залежності від погодних умов. Багаторазовий контроль і ручне сортування забезпечують високу якість зерна. Сорт арабіки - Bourbon. Смак збалансований і насичений, з яскраво вираженою солодкістю і легкою кислинкою. Ноти карамелі, персика і помаранча. М'який аромат квітів і стиглих фруктів. Густе і кремове "тіло" напою. Довгий і приємний післясмак. "Чиста чашка". Має 85 балів по SCA. Обсмажено для приготування еспресо
   
Ступінь обсмажування
 
Середній (city / city +)
 
Аромат
 
Квіти, стиглі фрукти
 
Смак
 
Ноти карамелі, персика і помаранча, виразна солодкість, м'яка кислинка
 
Післясмак
 
Приємний, тривалий
 
Рекомендований для таких типів напоїв
 
Еспресо
 
Загальні рекомендації до вживання кави свіжої обсмаження
 
для приготування свіжообсмаженої кави "відкритими" способами зерно після обсмажування рекомендується витримати не менше 2 діб
 
для приготування методом еспрессо зерно повинно пройти період дегазації як мінімум 1 тиждень

Завантажити інформацію до Burundi Muramba


Особливості
Тип обсмаження Середня
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Burundi Muramba