м.Київ, вул.Хорива, 4
м.Київ, вул.Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(044) 599-17-88
(066) 58-28-658
(098) 977-32-32
(044) 58-77-498
0 відгуків

Чай зелений Білий чай з Аньцзи 25 г

  • Чай зелений Білий чай з Аньцзи 25 г
Немає на складі
185.00грн

  • Назва: Білий чай з Аньцзи 50 г

Білий чай з Аньцзи ще називають "Білий шматочок". Цей чай є дуже рідкісним різновидом зеленого чаю. Спочатку він був відомий лише завдяки стародавнім легендам Китаю, і лише після того, як пройшло багато часу, вдалося знайти кущ білого чаю в повіті Ань Цзи. З даної території і можна починати вести родовід білого чаю. Цікавим фактом є те, що сезон збору цього чаю становить всього 30 днів на рік. Віні збирається ранньою весною (в першій декаді квітня), оскільки в другій декаді квітня чайні листочки на кущах вже стають зеленими.

Мала кількість хлорофілу в листі чайного куща надає йому характерний білий відтінок. Також листя містить удвічі більше амінокислот, в тому числі і L-теаніну, аніж в інших видах зеленого чаю. Високий вміст L-теаніну підвищує настрій і рівень стресостійкості


Аромат : насичений, приємний і освіжаючий, з ноткою весняної зелені і листям цитрусових

Смак : насичений, освіжаючий, м'який

Післясмак : яскравий, тривалий, освіжаючий, солодкуватий і ароматний

Колір настою : прозорий, світло-зелений

Дія : освіжає, втамовує спрагу, тонізує, покращує настрій

Упаковка : герметично запакований фольгований пакет з чаєм

 

Як заварити цей чай найкращим чином 

1. Використовуйте очищену бутельовану воду

2. Промийте заварник окропом

3. Для приготування чаю середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції близько 1 ст. ложки сухого чаю на 0,5 л води

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю

5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду температурою 90 - 95 

6. Час настоювання - 3-5 хвилин. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Цей чай можна заварювати таким чином 2 - 3 рази 

P.S. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані !

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Чай зелений

Помилка в тексті:

Дякуємо!
Ваш коментар надіслано!