Rocket Cellini Classic
Вартість та наявність уточнюйте !
Напівпрофесійна традиційна еспресо-кавоварка Rocket Cellini Classic (Рокет Челіні Класик) - одна з найбільш популярних кавоварок для професійного і домашнього використання.
Перевагою моделі слід відзначити наступні, важливі для споживача, особливості: настроюється прессостат для підстроювання тиску в бойлері, поліпшена термостабільність групи, проста конструкція з ергономічним управлінням.
Група кавомашини - це модифікований варіант групи Faema E-61 c термосифонною циркуляцією. Також, кавоварка оснащена професійним теплообмінником. 1,8-літровий мідний бойлер кавоварки підсилюють товсті латунні пластини, що сприяє підвищеній термічної стабільності та зменшує енергоспоживання кавоварки вцілому. Бойлер досить місткий і ви можете готувати еспресо, збивати молоко і отримати гарячу воду одночасно.
Запатентований вузол для збивання молока типу "cool-touch" зменшує появу пригорілого молока на трубці подачі пари, а рестайлінговий клапан покращує подачу пара на 25% в порівнянні з попередніми версіями. Шарнірне з'єднання трубок пара і води дозволяють повертати їх в будь-яку сторону.
Версія Rocket Cellini Classic - це альтернатива моделі Giotto, але у Cellini бічні панелі прямі і разом із задньою панеллю є цілісний лист металу
Сфера застосування
Кавомашина призначена для роботи в міні-кафе / кав'ярнях, міні-барах і для домашнього використання "просунутими" користувачами
Особливості
- 1 група типу E61 (з механічними скиданням надлишкового тиску і подвійною преінфузіею)
- 1 кран видачі пари
- 1 кран видачі гарячої води
- Мідний бойлер підвищеної теплоємності
- Автономне водопостачання
- Вібропомпа
Короткі технічні характеристики
- Об'єм бойлера, л: 1,8
- Об'єм каністри для води, л: 2,9
- Маса, Кг: 21
- Споживана потужність, Вт: 1200 (1 фаза / 220 В)
- Колір: матова нерж. сталь
- Габарити (ШхВхГ), мм: 300х300х425
Додатково
Навчання роботі з кавоваркою
Консультації по роботі з кавоваркою в онлайн-режимі
Підтримка під час експлуатації (гарантійне та післягарантійне обслуговування)