м.Київ, вул.Хорива, 4
м.Київ, вул.Тургенєвська, 16
м.Київ, вул.Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46

Кава для гейзера

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Yellow Arara

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Yellow Arara

Brazil Yellow Arara Peaberry (Бразилія) - арабіка класу преміум з плантацій бразильського ..

83.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia La Claudina 11

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia La Claudina 11

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

151.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Supremo + India Malabar

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Supremo + India Malabar

Colombia Supremo + India Malabar (Колумбія Супремо та ІндІя Малабар) - купаж високогірної пр..

86.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Costa Rica Tres Nubes

Свіжообсмажена кава в зернах Costa Rica Tres Nubes

Costa Rica Tres Nubes (Коста-Рика Трес Нубес) - арабіка митої обробки преміум-класу з планта..

88.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Buku Sayisa

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Buku Sayisa

Ethiopia Buku Sayisa Grade 1 (Ефіопія Буку Саїса) – ефіопська арабіка класу спешелті натур..

142.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Harbegona

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Harbegona

Ethiopia Grade 1 Harbegona (Ефіопія Арбегона) - ефіопська арабіка класу спешелті митої обробки ..

149.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Nensebo Refisa

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Nensebo Refisa

Ethiopia Nensebo Refisa (Ефіопія Ненсебо Рефіса) - ефіопська арабіка натуральної обробки класу ..

95.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yabelo

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yabelo

Ethiopia Yabelo (Ефіопія Ябело) – ефіопська арабіка класу преміум митого способу..

92.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe

Ethiopia Yirgacheffe (Ефіопія Йіргачіф) - ефіопська арабіка класу преміум з плантацій регіону Йір..

100.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах India Monsooned Malabar

Свіжообсмажена кава в зернах India Monsooned Malabar

India Monsooned Malabar AA (Індія Мусонована Малабар) - відбірна індійська мита мусонована араб..

94.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Frinsa Collective A2

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Frinsa Collective A2

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

165.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Karimikui

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Karimikui

Kenya Karimikui (Кенія Карімікуй) - кенійська арабіка класу спешелті з плантацій регіону Рунгет..

165.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Rwanda Rugali

Свіжообсмажена кава в зернах Rwanda Rugali

Rwanda Rugali (Руанда Руґалі) - арабіка класу преміум з плантацій регіону Nymasheke в західній ..

94.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Peaberry Pearl

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Peaberry Pearl

Brazil Peaberry Pearl (Бразилія) - 100% арабіка класу преміум з плантацій великого бразильсь..

81.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Villa Karina Gesha

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Villa Karina Gesha

Colombia Villa Karina Gesha (Колумбія Вілла Каріна Геша) - нанолот 100% колумбійської араб..

631.00грн

Показано з 1 по 15 із 26 (всього сторінок: 2)

У розділі "Кава для гейзера" ви знайдете каву в зернах середнього ступеня обсмаження, яку ми рекомендуємо для приготування в гейзерній кавоварці (мока). Зерна класу преміум та спешеліті представлені у вигляді моносортів та купажу з різноманітних регіонів "кавового поясу". Обсмаження кавових зерен відбувається на обладнанні Giesen - одних з кращих ростерів для обсмаження кави. До кожного з сортів додається докладний опис смако-ароматичних відтінків. Каву в зернах упаковано в спеціальну герметичну багатошарову упаковку з вбудованим одностороннім клапаном, який не допускає потрапляння повітря всередину упаковки, і одночасно дає можливість зерну проходити дегазацію після обсмаження. Фасування зерна відбувається відразу після обсмаження та охолодження кави