м.Київ, вул.Хорива, 4
м.Київ, вул.Тургенєвська, 16
м.Київ, вул.Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46

Кава для гейзера

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Yellow Arara

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Yellow Arara

Brazil Yellow Arara Peaberry (Бразилія) - арабіка класу преміум з плантацій бразильського ..

83.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Supremo + India Malabar

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Supremo + India Malabar

Colombia Supremo + India Malabar (Колумбія Супремо та ІндІя Малабар) - купаж високогірної пр..

81.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах India Monsooned Malabar

Свіжообсмажена кава в зернах India Monsooned Malabar

India Monsooned Malabar AA (Індія Мусонована Малабар) - відбірна індійська мита мусонована араб..

84.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Peaberry Pearl

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Peaberry Pearl

Brazil Peaberry Pearl (Бразилія) - 100% арабіка класу преміум з плантацій великого бразильсь..

81.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Villa Karina Gesha

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Villa Karina Gesha

Colombia Villa Karina Gesha (Колумбія Вілла Каріна Геша) - нанолот 100% колумбійської араб..

631.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Costa Rica El Perezoso

Свіжообсмажена кава в зернах Costa Rica El Perezoso

Costa Rica El Perezoso (Коста-Ріка Ель Перезосо) - 100% костариканська арабіка митої обробки..

91.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Costa Rica Tarrazu

Свіжообсмажена кава в зернах Costa Rica Tarrazu

Costa Rica Tarrazu "La Pastora" (Коста-Ріка Тарразу) - високогірна 100% арабіка митої обробк..

596.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Adado

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Adado

Ethiopia Yirgacheffe Grade 1 Adado (Ефіопія Ададо) - 100% ефіопська арабіка класу сп..

570.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Aricha Adorsi

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Aricha Adorsi

Ethiopia  Aricha Adorsi (Ефіопія Аріча Адорсі) - 100% ефіопська арабіка класу спешел..

169.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Shakiso

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Shakiso

Ethiopia Shakiso Grade 1 (Ефіопія Шакісо) - 100% ефіопська арабіка митої обробки класу ..

73.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Uraga Laayyoo

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Uraga Laayyoo

Ethiopia Uraga Laayyoo (Ефіопія Урага Лаайоо) - ефіопська арабіка класу спешелті натуральн..

148.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe Aricha Natural

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe Aricha Natural

Ethiopia Yirgacheffe Grade 1 Natural Aricha (Ефіопія Йіргачіф Аріча) - 100% ефіопс..

116.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Guatemala Jalapa El Morito Natural

Свіжообсмажена кава в зернах Guatemala Jalapa El Morito Natural

Guatemala Jalapa Finca El Morito Natural (Гватемала Ель Моріто) - 100% гватемальська арабіка натурал..

206.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Guatemala Todos Santos

Свіжообсмажена кава в зернах Guatemala Todos Santos

Guatemala Todos Santos - 100% гватемальська арабіка класу преміум з регіону Huehuetenango, зібрана п..

298.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Kijani Kiboko

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Kijani Kiboko

Kenya AA Plus Kijani Kiboko (Кенія Кіджані Кібоко) - 100% кенійська арабіка класу спешелті мито..

124.00грн

Показано з 1 по 15 із 16 (всього сторінок: 2)

У розділі "Кава для гейзера" ви знайдете каву в зернах середнього ступеня обсмаження, яку ми рекомендуємо для приготування в гейзерній кавоварці (мока). Зерна класу преміум та спешеліті представлені у вигляді моносортів та купажу з різноманітних регіонів "кавового поясу". Обсмаження кавових зерен відбувається на обладнанні Giesen - одних з кращих ростерів для обсмаження кави. До кожного з сортів додається докладний опис смако-ароматичних відтінків. Каву в зернах упаковано в спеціальну герметичну багатошарову упаковку з вбудованим одностороннім клапаном, який не допускає потрапляння повітря всередину упаковки, і одночасно дає можливість зерну проходити дегазацію після обсмаження. Фасування зерна відбувається відразу після обсмаження та охолодження кави