м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Salvador El Naranjo

В наявності
445.00грн

  • Виробник: CAFEBOUTIQUE
  • Назва: Salvador El Naranjo

Salvador El Naranjo (Сальвадор Ель Наранхо) — сальвадорська арабіка натурального подовженого способу обробки з регіону Санта-Ана, вирощена на висоті від 1500 до 2000 метрів над рівнем моря. Ферма входить до складу великої сімейної групи Belismelis, яка об'єднує 15 плантацій у всіх кавових регіонах Сальвадору, загальною площею 880 гектарів. Більшість із них розташовані в західній частині країни на родючих суглинково-глинистих ґрунтах. Кавова історія родини почалася ще в 1863 році з прибуттям Дона Еміліо Белісмеліса з Кадіса, Іспанія. Сьогодні ферми керуються п’ятим і шостим поколінням — Раулем Альваресом Белісмелісом і Себастьяном Альваресом Боргоново. Сім’я продовжує активно розвивати кавовий бізнес, інвестуючи в землю та інфраструктуру, зберігає сталість виробництва та має сертифікат Rainforest Alliance, який також відкриває доступ до соціальних програм для працівників ферм. Серед вирощуваних сортів — Bourbon, Pacas, Catimor, Marsellesa, Anacafe 14 та Sampacho. Завдяки співпраці з Los Volcanos Coffee, на фермах запроваджені інноваційні агротехнічні методи, які забезпечують високу якість урожаю та зниження виробничих витрат. Обробка кави здійснювалась на сучасній станції обробки San Miguel. Кавовий врожай для даного лоту збирали вручну з жовтня по березень та доставляли на станцію обробки. Кава пройшла натуральну обробку з подовженою ферментацією та сушінням на патіо. У чашці — цитрусово-шоколадний профіль із яскравою кислотністю та достатньою солодкістю. Чудово смакує як у чистому еспресо, так і в молочних напоях

Ступінь обсмаження

Середній

Смако-ароматика

Сушена груша, грейпфрут, молочний шоколад, мигдаль

Насиченість     ■■■■□
Кислинка          ■■■■□
Гірчинка           ■■□□□
Солодкість       ■■■□□

Рекомендована для таких типів напоїв

Еспресо, джезва, гейзер

Рекомендації щодо приготування

Зерно рекомендується витримати не менше 5 діб від дати обсмаження

Особливості
Клас Преміум
Тип обсмаження Еспресо
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: El Salvador Arabica