м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Peru Huabal

В наявності
406.00грн

Peru Huabal (Перу Уабал) – перуанська арабіка митого способу обробки з району Уабал, розташованого в провінції Хаен, регіон Кахамарка. Плантації знаходяться на висоті біля 1800 метрів над рівнем моря. До виробництва було залучено місцевих дрібних фермерів, які традиційно вирощують арабіку сортів Катімор, Катура, Бурбон та деякі різновиди Типіки. Урожай збирався вручну, після чого ягоди залишили на 24 години для відпочинку, далі депульпували і ферментували у воді від 24 до 48 годин. Після промивання каву сушили на африканських ліжках та патіо від 11 до 14 днів. Регіональний бленд "Huabal" було сформовано з декількох партій сортів Катуаї, Паше та Катури безпосередньо на складі компанії Falcon. Після збору відбулося блендування, лущіння, чистка зерна та підготовка до експорту. У чашці маємо щільний напій з яблучною кислотністю, нотами сухофруктів та карамельним посмаком

Ступінь обсмаження

Світлий

Смако-ароматика

Яблучна пастила, сушена груша, карамель

Насиченість     ■■■□□
Кислинка          ■■■□□
Гірчинка           ■■□□□
Солодкість       ■■■□□

Рекомендована для таких типів напоїв

Фільтр

Рекомендації щодо приготування

Для приготування зерно має "вилежатися" не менше 2 діб від дати обсмаження

Особливості
Клас Преміум
Тип обсмаження Фільтр
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Peru Arabica