м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Kenya Karimikui

Немає на складі
484.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Kenya Karimikui

Kenya Karimikui (Кенія Карімікуй) - кенійська арабіка класу спешелті з плантацій регіону Рунгето / Кіріняга. Плантації навколо станції обробки Карімікуй, розташовані на високих південних передгір'ях гори Кенія з насиченим та родючим червоним вулканічним грунтом, ідеальним для вирощування високоякісної кенійської кави. Висота зростання кавових дерев 1700 - 1800 метрів над рівнем моря. Малі фермери зазвичай обробляють близько 250 кавових дерев на ділянках площею в півгектара. Кооперативне товариство фермерів Рунгето, що управляє станцією Карімікуй, було створено незабаром після ліквідації FCS Ngiriama - кенійського кооперативу, що об'єднував багато станцій обробки кави. Рунгето зосередилось на якісній обробці та ретельній увазі до деталей, здобувши собі чудову репутацію кооперативу, який складається з найчистіших та найкраще організованих станцій обробки у Кенії. Для виготовлення даного лоту фермери з жовтня по грудень вручну збирали врожай та доставляли на станцію промивки лише найстигліші кавові вишні переважно сортів SL-28 та SL-34. На станції обробки врожай відсортували вручну та замочили у воді для видалення менш щільних та пошкоджених ягід перед тим, як відправили каву на депульпування, ферментацію та миття. Вода річки Кііщо стікає з висот гори Кенія, досить холодна, щоб  подовжити час ферментації до майже 3 повних діб. Після ферментації каву промили у прісній воді, щоб підкреслити характерні особливості кенійського смаку та забезпечити чистоту напою.  Далі зерно сушили протягом 2 тижнів на африканських ліжках до набуття необхідних показників вологості. Соковита, кисло-солодка чашка з інтенсивними нотами яблук Ренет Симиренка :-)

Ступінь обсмаження

Світлий

Смако-ароматика

Чорна смородина, порічки, зелене яблуко, малина, ревінь

Насиченість     ■■■■□
Кислинка          ■■■■□
Гірчинка           ■■□□
Солодкість       ■■■□□

Рекомендована для таких типів напоїв

Фільтр, джезва

Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження

Зерно рекомендується витримати не менше 2 діб від дати обсмаження

Особливості
Клас Спешелті
Тип обсмаження Світла
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Kenya Arabica, Specialty Coffee