м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Kenya Karimikui Bloom

Немає на складі
503.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Kenya Karimikui Bloom

Kenya Karimikui Bloom (Кенія Карімікуй) - кенійська арабіка класу спешелті з плантацій регіону Рунгето / Кіріняга. Плантації навколо станції обробки Карімікуй розташовані на високих південних передгір'ях гори Кенія з насиченим та родючим червоним вулканічним грунтом, ідеальним для вирощування високоякісної кенійської кави. Висота зростання кавових дерев 1700 - 1800 метрів над рівнем моря.
Проект NKG Bloom (ініціатива Neumann Kaffee Gruppe) прагне забезпечити стійкість постачань зеленої кави, надаючи дрібним фермерам можливості і ресурси для розвитку їхнього бізнесу та виходу з бідності. Менеджери проекту співпрацюють із фермерами, надаючи фінансову підтримку та розвиваючи соціальні та екологічні практики виробництва. Наш лот вироблено за підтримки програми NKG Bloom і має відповідну назву.
Для виготовлення даного лоту фермери з жовтня по грудень вручну збирали врожай та доставляли на станцію промивки лише найстигліші кавові вишні переважно сортів SL-28 та SL-34. На станції обробки врожай відсортували вручну та замочили у воді для видалення менш щільних та пошкоджених ягід перед тим, як відправили каву на депульпування, ферментацію та миття. Вода річки Кііщо стікає з висот гори Кенія, досить холодна, щоб  подовжити час ферментації до майже 3 повних діб. Після ферментації каву промили у прісній воді, щоб підкреслити характерні особливості кенійського смаку та забезпечити чистоту напою.  Далі зерно сушили протягом 2 тижнів на африканських ліжках до набуття необхідних показників вологості. Соковита та солодка чашка з домінуючими нотами яблучної пастили та журавлини

Ступінь обсмаження

Світлий

Смако-ароматика

Яблучна пастила, в'ялена журавлина, порічки, ревінь

Насиченість     ■■■■□
Кислинка          ■■■■□
Гірчинка           ■■□□□
Солодкість       ■■■■□

Рекомендована для таких типів напоїв

Фільтр

Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження

Зерно рекомендується витримати не менше 2 діб від дати обсмаження

Особливості
Клас Спешелті
Тип обсмаження Світла
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Kenya Arabica, Specialty Coffee