м.Київ, вул.Хорива, 4
м.Київ, вул.Тургенєвська, 16
м.Київ, вул.Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Kenya Kabare Konyu

В наявності
155.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Kenya Kabare Konyu

Kenya Kabare Konyu (Кенія Кабаре Конью) - кенійська арабіка класу спешелті митого способу обробки з кооперативу Kabare FCS, який складається з 11 станцій обробок, розташованих на різних висотах регіону Кіріняга та межуючих з лісами гори вулканічного походження Кенія. Висота зростання кавових дерев 1700-1900 метрів над рівнем моря. Назва станції обробки "Конью" походить від сусіднього джерела, яке забезпечує воду для промивання та обробки кавових ягід на станціях. Кава пройшла ручне сортування від дефектів перед депульпуванням. Після депульпування зерно занурили у резервуари з водою для подальшої ферментації протягом ночі. Після цього зерно у парчменті промили прісною водою та повторно відсортували за розміром та щільністю. Далі відбувалося сушіння на "африканських ліжках" протягом двох тижнів. Більшість фермерів кооперативу вирощують гібриди арабіки SL-28 та SL-34. В нашому лоті також присутні сорти Ruiru 11 та Batian. В результаті маємо яскраву збалансовану чашку з виразною кислотністю, притаманною саме відмінній кенійській каві

Ступінь обсмаження

Світлий

Смако-ароматика

Порічки, чорна смородина, узвар, зелене яблуко

Рекомендована для таких типів напоїв

Всі напої, приготовані "відкритим" методом

Рекомендації щодо приготування

Зерно рекомендується витримати не менше 2 діб від дати обсмаження

Особливості
Тип обсмаження Світла
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Kenya Arabica, Specialty Coffee