м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Kenya Inoi

В наявності
511.00грн

Kenya Inoi (Кенія Іной) - кенійська арабікa класу спешелті з плантацій регіону Кіріняга. Станція обробки Каґую є частиною фермерського кооперативу Іной та розташована біля підніжжя гори Кенія, неподалік від міста Керугоя. Ця західна частина Кіріняги межує з Ньєрі і має одні з найродючіших ґрунтів у країні. Сюди доставляють кавові вишні близько тисячі фермерів, на кожного з яких припадає в середньому 0,4 га кавових плантацій. Кава з нашого лоту зібрана на висоті 1600-1700 метрів над рівнем моря та складається з сортів SL-28, SL-34, Ruiru 11 та Batian. Перед доставкою на станцію обробки фермери вручну відсортували вишні, відділяючи недозрілі та перезрілі ягоди. На станції їх додатково відсортували, промили та депульпували. Ферментація відбувалася протягом 24 годин у закритих резервуарах. Після ферментації зерна промили та відсортували по щільності в каналах з водою, а потім замочили у чистій воді на 18 годин, щоб очистити кавове зерно від залишків мусіляжу та продуктів ферментації. Далі зерно сушили на "африканських ліжках" протягом 20 днів, у найспекотніший час накриваючи затіняючими сітками

Ступінь обсмаження

Світлий

Смако-ароматика

Яблучна пастила, в'ялена журавлина, алича

Насиченість     ■■■□□
Кислинка          ■■■□□
Гірчинка           ■■□□□
Солодкість       ■■■□□

Рекомендована для таких типів напоїв

Фільтр

Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження

Зерно рекомендується витримати не менше 2 діб від дати обсмаження

Особливості
Клас Спешелті
Тип обсмаження Світлий
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Kenya Arabica, Specialty Coffee