м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Kenya Gakuyu

В наявності
448.00грн

Kenya Gakuyu-Ini (Кенія Гакую-Іні) - кенійська арабікa з плантацій регіону Нгаріама / Кіріняга. Станція обробки Gakuyui-ini була побудована в 1982 році та розташована на ділянці площею в 2 гектари. Вона обслуговує селища Гітіру, Гітуба та Мукуре. Ця станція пов'язана з фермерським кооперативом Thirikwa Farmers' Co-operative Society Ltd і є його членом. Під помірними опадами та на родючих червоних алювіальних ґрунтах, на висоті близько 1600 м над рівнем моря розташовані кавові плантації, на яких зростає арабіка сортів SL-28 і SL-34. Кава є основною прибутковою культурою у цій місцевості, тому тутешні фермери активно займаються її вирощуванням. Після збору врожаю у той же день кава була доставлена на станцію обробки і пройшла класичний митий процес. Кавові вишні депульпували та ферментували рештки мусиляжу протягом ночі у резервуварах з водою. Надалі зерно у парчменті занурили у чисту прісну воду та вимочували декілька годин задля забезпечення чистоти майбутнього напою та підкреслення його кислотності. Після цього зерно сушили протягом 2 тижнів на африканських ліжках до набуття необхідних показників вологості

Ступінь обсмаження

Світлий

Смако-ароматика

Сушене яблуко, сушена груша, стиглий грейпфрут, ревінь

Насиченість     ■■■□□
Кислинка          ■■■■□
Гірчинка           ■■□□□
Солодкість       ■■■□□

Рекомендована для таких типів напоїв

Фільтр

Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження

Зерно рекомендується витримати не менше 2 діб від дати обсмаження

Особливості
Клас Спешелті
Тип обсмаження Світла
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Kenya Arabica, Specialty Coffee