м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Indonesia Manis #4 Lactic

В наявності
578.00грн

  • Виробник: CAFEBOUTIQUE
  • Назва: Indonesia Manis #4 Lactic

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загальноприйнятого кольором, присутністю кавових олій на поверхні зерна, неоднорідністю кольору тощо, проте зерно обсмажено правильно та якнайкраще для розкриття смако-ароматичного профілю

Indonesia Manis #4 Lactic (Індонезія Маніс Лактік) - новий лот індонезійської арабіки натуральної напіванаеробної обробки класу спешелті. Кава походить з сімейного господарства Frinsa Estate, розташованого на заході острова Ява, у регіоні Сунда. Лот складється з сортів, вирощених на висотах близько 1400 метрів над рівнем моря на шести основних плантаціях господарства, де ретельно відбираються тільки найкращі кавові вишні. Експериментальні обробки відбуваються за сприяння та під контролем відомої у кавовій спешелті-галузі компанії-трейдера Nordic Approach. Зерно з цього лоту має потужну солодкість та широкий спектр смако-ароматики. Його особливість в напіванаеробній ферментації протягом 72 годин, проте без зайвого заглиблення у ферментаційний процес. Вишні після ручного збору і сортування були засипані у спеціальні ємності з маленьким отвором для дегазації, де вони ферментувались за участю лактобактерій. Цей метод дозволяє розвинути високі солодкість та кислотність, додатково формуючи складний тропічний смаковий профіль чашки. Після напіванаеробної ферментації кавові вишні попередньо підсушили на "африканських ліжках", а на фінальній стадії досушили на патіо. Лот Manis #4 складає суміш сортів: Ateng Super, P88, Borbor, Andungsari, Sigararutang, Lini S-795. Збір врожаю відбувався з травня по вересень. Завдяки власним водяному та сухому млину, а також добре провітрюваному приміщенню для зберігання кавових зерен, всі процеси - від збирання, сортування, обробки врожаю до його відвантаження, відбувалися з високим контролем якості та ретельною увагою до процесів. Правильно підібраний профіль обсмаження та метод приготування перетворює таке зерно у смачний, соковитий і незвичайний напій з характером потужного натурального вина

Ступінь обсмаження

Омні

Смако-ароматика

Полуничний йогурт, карамболь, ківі, какао-боби

Насиченість     ■■■■■
Кислинка          ■■■■□
Гірчинка           ■■□□□
Солодкість       ■■■■□

Рекомендована для таких типів напоїв

Усі напої, приготовані "відкритим" методом та яскравий кислотний еспресо

Рекомендації щодо приготування

Зерно рекомендується витримати не менше 3 діб від дати обсмаження

Особливості
Клас Спешелті
Тип обсмаження Омні
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Indonesia Arabica, Specialty Coffee