м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Indonesia Frinsa Manis #1

В наявності
563.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Indonesia Frinsa Manis #1

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загальноприйнятого кольором, присутністю кавових олій на поверхні зерна, неоднорідністю кольору тощо, проте зерно обсмажено правильно та якнайкраще для розкриття смако-ароматичного профілю

Indonesia Frinsa Manis #1 (Індонезія Фрінса Маніс) - новий лот індонезійської арабіки натуральної обробки з подовженою ферментацією класу спешелті. Сама кава родом з сімейного господарства Frinsa Estate на заході острова Ява. Зерно з цього лоту має потужну солодкість та широкий спектр смако-ароматики. Експериментальні обробки відбуваються за сприяння та під контролем відомої у кавовій спешелті-галузі компанії-трейдера Nordic Approach. Особливість даного лоту в розширеній анаеробній ферментації протягом 4 днів, проте без зайвого заглиблення у ферментаційний процес. Така обробка надала зерну витончену та одночасно потужну впізнавану смако-ароматику анаеробної індонезійської кави, а також дуже високі солодкість, кислотність, чистоту та соковитість чашки. Господарство має 6 основних плантацій, що знаходяться на висоті близько 1300-1600 метрів над рівнем моря, а також закуповує кавові вишні у кількох обраних аграріїв в околицях маєтку. Завдяки власним водяному та сухому млину, а також добре провітрюваному приміщенню для зберігання кавових зерен, всі процеси - від збирання, сортування, обробки врожаю до його відвантаження, відбуваються з високим контролем якості та ретельною увагою до процесів. Лот Manis #1 складає суміш сортів: Сігарар Утанг, Борбор, Атенг Супер, Тімор. Збирали врожай з травня по вересень, відсортовування недозрілих та хворих вишень проводилось вручну, після чого відбувалась анаеробна ферментація. Потім кавові вишні попередньо підсушили на "африканських ліжках", а на фінальній стадії досушили на патіо. Правильно підібраний профіль обсмаження та метод заварки перетворює таке зерно в дійсно смачний, соковитий і незвичайний напій з характером натурального вина

Ступінь обсмаження

Омні

Смако-ароматика

Карамболь, груша, полуниця, ківі, какао-боби

Насиченість     ■■■■■
Кислинка          ■■■□□
Гірчинка           ■■□□□
Солодкість       ■■■■□

Рекомендована для таких типів напоїв

Усі напої, приготовані "відкритим" методом та яскравий кислотний еспресо

Рекомендації щодо приготування

Зерно рекомендується витримати не менше 3 діб від дати обсмаження

Особливості
Тип обсмаження Омні
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Indonesia Arabica, Specialty Coffee