Honduras El Roblon
Honduras El Roblon (Гондурас Ель Роблон) - лот арабіки натуральної обробки з плантацій розташованих в регіоні Лемпіра західної частини Гондурасу. Кавові дерева розташовані на висоті близько 1700 метрів над рівнем моря. Однойменна ферма входить до складу кооперативу APROCASOL. Сам процес сушки та лущіння відбувався на станції обробки De Paz. Лот складається з сортів Лемпіра, Катуаї та Параінеми. Врожай збирали вручну, обираючи лише стиглі кавові ягоди. Після цього було проведене ручне сортування для видалення будь-яких дефектів. Кава пройшла натуральну обробку з легкою подовженою ферментацією: її сушили на патіо в умовах контролю температури для досягнення визначеного рівня вологості. З зерна виходить чудовий соковитий еспресо з профілем кісточкових фруктів та алкогольно-горіховими нотами
Ступінь обсмаження
Середній
Смако-ароматика
Абрикос, ром, тирамісу, горіх пекан, мигдаль
Насиченість ■■■□□
Кислинка ■■■□□
Гірчинка ■■□□□
Солодкість ■■■■□
Рекомендована для таких типів напоїв
Еспресо, джезва
Рекомендації щодо приготування
Зерно рекомендується витримати не менше 5 діб від дати обсмаження
Особливості | |
Клас | Преміум |
Тип обсмаження | Середній |
Склад | Арабіка |