м.Київ, вул.Хорива, 4
м.Київ, вул.Тургенєвська, 16
м.Київ, вул.Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(044) 599-17-88
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Ethiopia Uraga Laayyoo

В наявності
148.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Ethiopia Uraga Laayyoo

Ethiopia Uraga Laayyoo (Ефіопія Урага Лаайоо) - 100% ефіопська арабіка класу спешелті натуральної обробки з плантацій західної частини регіону Guji, поблизу селища Teraga. Різновиди арабіки у даному лоті: 74222 та 74212, які були виведені у JARC (Jimma Agricultural Research Centre). Лот отримав власне ім'я Лаайоо від місцевих дерев, в тіні котрих росте арабіка. Зерно постачається від відомого спешелті-мікротрейдера Coffee Quest. Висота зростання кавових дерев 2100-2350 метрів над рівнем моря. Дозріваючи на такій висоті, зерно досягає високого потенціалу у смако-ароматиці. Дрібні фермери збирають кавовий врожай та доставляють його на станцію обробки Raro Nensebo з групи Coffee Sookoo. Фермери, як правило, доставляють кавові вишні на станцію обробки вночі, тому можливість бродіння кавових вишень після обіду та вночі зводиться до мінімуму. На станції обробки кавові вишні сортують вручну, видаляючи нестиглі та пошкоджені. Далі ягоди розкладають шаром товщиною до 4 см та сушать на сонці, перемішуючи 6 разів на день для уникнення переферментації та потенційних дефектів. Загальний час сушіння складає 21-28 днів в залежності від погодних умов.  Смако-ароматичні характеристики напою: абрикос, полуниця, диня, трав'яний лікер

Ступінь обсмаження

Омні

Аромат

Жасмин, сухофрукти

Смак

Абрикос, полуниця, диня, трав'яний лікер

Післясмак

Полуниця, молочний шоколад

Рекомендована для таких типів напоїв

Всі напої, приготовані "відкритим" методом, джезва, яскравий кислотний еспресо та гейзер

Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження

для приготування свіжобсмаженої кави "відкритими" методами зерно після обсмажки рекомендується витримати не менше  2 діб

для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 5 діб

Особливості
Тип обсмаження Омні
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Ethiopia Arabica, Specialty Coffee