м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Ethiopia Sewda

Немає на складі
425.00грн

Ethiopia Sewda (Етіопія Севда) - етіопська арабіка класу спешелті натуральної обробки з плантацій у зоні Шакісо, підрегіон Оромія у регіоні Гуджі. Станцію обробки Севда було розбудовано поблизу селища Бенті Корба в окрузі Шакісо у 2018 році. Засновником є компанія-експортер Testi Coffee, яка є постачальником високоякісної кави з Етіопії та володіє 5 станціями обробки в зонах Сідамо, Гуджі та Йіргачеф. Висота зростання кавових дерев складає 1850-2100 метрів над рівнем моря. Врожай збирали близько 500 фермерів вручну з жовтня по січень. Після доставки на станцію, кавові вишні замочили у прісній воді, відділяючи здорові від пошкоджених. Далі плоди сушили на "африканських ліжках" з регулярним перевертанням 5-6 разів на день протягом 21 доби. Як тільки зерна досягли 12% вологості, каву зібрали та доставили на сухий млин, де вона пройшла сортування, лущення та підготовку до експорту. Чашка має гладке тіло, середню за потужністю ароматику, чистий та збалансований смак без зайвої ферментності

Ступінь обсмаження

Омні

Смако-ароматика

Персик, слива, пісочне печиво, молочний шоколад

Насиченість     ■■■□□
Кислинка          ■■■□□
Гірчинка           ■■□□□
Солодкість       ■■■□□

Рекомендована для таких типів напоїв

Фільтр, джезва, гейзер, еспресо

Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження

Зерно рекомендується витримати не менше 2 діб від дати обсмаження

Особливості
Клас Спешелті
Тип обсмаження Омні
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Ethiopia Arabica