м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Ethiopia Harchefa

Немає на складі
325.00грн

  • Виробник: CAFEBOUTIQUE
  • Назва: Ethiopia Harchefa

Ethiopia Harchefa (Етіопія Харчефа) – етіопська арабіка класу преміум митого способу обробки з плантацій регіону Сідамо, підрегіон Бенса. Кава походить з місцини Арореса, яка розташована у гірській місцевості. При складанні даного лоту дрібні фермери звозили каву з шостої вечору до третьої ранку на станцію промивки Харчефа. Тут кавові вишні пройшли ретельний ручний відбір, щоб відділити стиглі плоди від незрілих та пошкоджених. Після цього зерна депульпували та занурили у резервуари з водою, де вони ферментувалися протягом 40 годин. Далі зерна у парчменті розмістили на африканських ліжках - там вони сушилися 12 діб. Просушену каву залишили на складі на 21 добу, де вона стабілізувалася та набувала комплексності майбутніх смаку та аромату. Потім зерна у парчменті перевезли до столиці задля підготовки до експорту на лущильній станції Tadi Coffee, на якій лот додатково було очищено від сторонніх включень, пошкоджених і дефективних зерен. Чашка має квіткову ароматику та високу солодкість з помірною кислотністю

Ступінь обсмаження

Середній

Смако-ароматика

Персик, марципан, лимон, липовий мед

Насиченість     ■■■□□
Кислинка          ■■■□□
Гірчинка           ■■□□□
Солодкість       ■■■■□

Рекомендований для таких типів напоїв

Еспресо

Рекомендації щодо приготування

Для приготування еспресо зерно має "вилежатися" як мінімум 5 діб

Особливості
Клас Преміум
Тип обсмаження Середній
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Ethiopia Arabica