м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Ethiopia Duwancho

В наявності
613.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Ethiopia Duwancho

Ethiopia Duwancho (Ефіопія Дуванчо) – етіопська арабіка класу спешелті натурального способу обробки з плантацій ферми Керамо, розташованих на території регіону Сідамо, підрегіону Бенса, у гірській зоні Бомбе. Керамо віледж є однією з небагатьох високогірних станцій обробок, з якими співпрацює етіопська компанія-експортер Daye Bensa, яка заснована двома братами Асефа Дукамо та Мулугета Дукамо у 2006 році та володіє власним переробним підприємством з капінговою лабораторією і спеціалістами в Аддіс-Абебі. Компанія ретельно стежить за якістю кави, у тому числі вони розділяють лоти за селами, і така сепарація зберігається протягом всього процесу відбору та обробки з зазначенням дат доставки, назви ферми, номеру партії та інших деталей, пов'язаних з конкретними лотами. Висота зростання кавових дерев сягає 2100-2200 метрів над рівнем моря, тому зерна дуже щільні та в більшості невеликого розміру. Лот складають реліктові ефіопські сорти. Назва лоту походить від фрукту дуванчо, який зустрічається в районі Керамо, регіон Сідамо, і була дана цьому мікролоту через неймовірний фруктово-тропічний профіль напою. 279 фермерів вручну зібрали врожай та передали його на станцію обробки, де кавові ягоди пройшли відбір за зрілістю методом занурювання у воду. Стиглі вишні після цього розклали на африканських ліжках та сушили протягом 15 днів, регулярно перемішуючи їх, що забезпечило рівномірне висихання та стабільну якість лоту. Чудова етіопська кава з яскравим ягідно-тропічним профілем

Ступінь обсмаження

Омні

Смако-ароматика

Суниця, ананас, манго, фейхоа

Насиченість     ■■■■□
Кислинка          ■■■□□
Гірчинка           ■■□□□
Солодкість       ■■■■□

Рекомендована для таких типів напоїв

Фільтр, гейзер, джезва, еспресо

Рекомендації щодо приготування

Звертаємо увагу ! Для оптимального формування/дегазації, зерно рекомендуємо витримати не менше 5 діб від дати обсмаження

Особливості
Клас Спешелті
Тип обсмаження Омні
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Ethiopia Arabica, Specialty Coffee