Ethiopia Bochessa
Ethiopia Bochessa (Етіопія Бочеса) - ефіопська арабіка митого способу обробки з плантацій фермерства Бочеса, розташованих на території регіону Арбегона/Сідамо. Лот складають гібриди арабіки JARC 74110 та JARC 74547. Висота зростання кавових дерев сягає 1920 - 2330 метрів над рівнем моря. Кавовий врожай для даного лоту збирали вручну з листопада по грудень та доставляли на станцію обробки Бочеса. Кава пройшла класичну миту обробку з ферментуванням протягом 36 годин у резервуарах з водою. Надалі зерно у парчменті пройшло сортування у каналах з водою та сушіння на "африканських" ліжках. Чашка має солодкий лимонний профіль з помірною кислотністю
Ступінь обсмаження
Світлий
Смако-ароматика
Лимон, слива, персик, чорний чай, галетне печиво
Насиченість ■■■□□
Кислинка ■■■□□
Гірчинка ■■□□□
Солодкість ■■■■□
Рекомендована для таких типів напоїв
Фільтр, джезва та гейзер
Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження
Зерно рекомендується витримати не менше 2 діб від дати обсмаження
Особливості | |
Клас | Преміум |
Тип обсмаження | Cвітлий |
Склад | Арабіка |