м.Київ, вул.Хорива, 4
м.Київ, вул.Тургенєвська, 16
м.Київ, вул.Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(044) 599-17-88
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Ethiopia Banco Gotete

  • Ethiopia Banco Gotete
Немає на складі
514.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Ethiopia Banco Gotete

Ethiopia Banco Gotete Grade 1 Natural Peaberry (Ефіопія Банко Ґотете) - 100% ефіопська арабіка класу спешелті натуральної обробки від відомого трейдеру Mercanta. Кава вирощена дрібними фермерами, котрі мешкають поблизу міста Banco Gotete району Gedeo у регіоні Yirgacheffe / Kochere. Висота зростання кавових дерев від 2000 до 2100 метрів над рівнем моря. Сорти арабіки у лоті: локальні підвиди типіки та виведені ефіопські сорти групи JARC 74. Кава з даного регіону переважно органічна, хоча і не має відповідних сертифікатів, оскільки фермери просто не мають коштів на застосування хімічних добрив, пестицидів чи гербіцидів. Кавові вишні збираються вручну, також вручну відбираються перезрілі, недозрілі та пошкоджені ягоди. Принаймні раз на день кавові вишні доставляють на станцію, де їх сортують та відправляють на сушку на «африканських ліжках» під навісом протягом близько 23 днів. В результаті такої обробки та уважного підходу до всіх процесів підготовки зерна кавовий напій матиме багатий, насичений ягідно-фруктовий аромат та смак з помірною кислинкою та концентрованою солодкістю. Смакові характеристики: полуниця, в’ялений банан, марципан. В післясмаку карамель та полуничний джем. Дуже добре підходить для еспресо та джезви

Тип обробки

Натуральна


Ступінь обсмаження

Середній


Аромат

Ягідний лікер, червоне яблуко, полуниця, абрикос

Смак

Полуниця, в’ялений банан, марципан


Післясмак

Полуничний джем, карамель

Рекомендований для таких типів напоїв

Еспресо / джезва

Рекомендації щодо приготування

для приготування свіжообсмаженої кави "відкритими" способами зерно після обсмаження рекомендується витримати не менше 2 діб

для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень

Особливості
Тип обсмаження Середній
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Ethiopia Arabica, Specialty Coffee