Ethiopia Aricha
Ethiopia Aricha (Ефіопія Аріча) - етіопська арабіка класу преміум митої обробки з плантацій в районі селища Аріша / район Гедео / регіон Йіргачеф. Наш лот складається переважно із сорту арабіки Куруме, що дає напою природну високу солодкість. Висота зростання кавових дерев у даному регіоні 1950-2150 метрів над рівнем моря. У листопаді фермери зібрали стиглі кавові вишні та доставили їх на станцію обробки Адорсі Аріша. Каву депульпували, промили річковою водою, після чого відбулася 48-годинна ферментація в бродильних резервуарах. Така обробка надала чистоту смаку та якісну кислотність майбутньому напою. Після ферментації каву ще раз занурили у воду та розділили по щільності у промивних каналах. Потім зерна у парчменті розклали тонким шаром на "африканських ліжках" сушитися протягом 19 днів, регулярно перемішуючи та одночасно прибираючи залишки дефектів
Ступінь обсмаження
Середній
Смако-ароматика
Персик, квітковий мед, чорний чай, абрикосова кісточка
Рекомендований для таких типів напоїв
Еспресо, джезва, гейзер
Рекомендації щодо приготування
Для приготування еспресо зерно має "вилежатися" як мінімум 5 діб від дати обсмаження
Особливості | |
Клас | Преміум |
Тип обсмаження | Еспресо |
Склад | Арабіка |