м.Київ, вул.Хорива, 4
м.Київ, вул.Тургенєвська, 16
м.Київ, вул.Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(044) 599-17-88
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Costa Rica El Perezoso

В наявності
91.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Costa Rica El Perezoso

Costa Rica El Perezoso (Коста-Ріка Ель Перезосо) - 100% костариканська арабіка митої обробки класу преміум з плантацій регіону West Valley, район Naranjo. Всі лоти El Perezoso продукує кооператив Coopro Naranjo, який нараховує близько 2000 фермерів. Плантації фермерів кооперативу поділені на зони - схили. Даний лот містить в собі каву, зібрану з декількох схилів, враховуючи розмір лота та обсяг зібраного врожаю. А в Україну кава постачається відомою своїм відмінним продуктом компанією-трейдером Falcon Coffees, яка займається зерном виключно класу преміум та спешелті. Висота зростання кавових дерев сягає близько 1540 метрів над рівнем моря. Збір кавових ягід здійснюється вручну, що позитивно позначається на якості зеленого зерна. Кавові вишні проходять вологу обробку, після чого сушаться на "африканських ліжках" протягом 10-12 днів, що є незвичним для обробки зерна преміум-класу. Смако-ароматика напою: молочний шоколад, вишня, марципан, слива, яблуко. Чудово готується у еспресо та гейзерній кавоварці

Ступінь обсмаження

Середній

Аромат

Слива, яблуко

Смак

Молочний шоколад, вишня, марципан

Післясмак

Мигдальне праліне

Рекомендована для таких типів напоїв

Еспресо, гейзер

Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження

для приготування свіжообсмаженої кави "відкритими" методами зерно після обсмажки рекомендується витримати не менше 2 діб

для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень

Особливості
Клас Преміум
Тип обсмаження Середня
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Costa Rica Arabica