Costa Rica Corazon De Jesus
Costa Rica Corazon De Jesus (Коста-Ріка Коразон Де Хесус) – мікролот костариканської арабіки класу спешелті натуральної обробки подовженої ферментації з плантацій фермерства Альварадо, регіон Брунка. Даний лот був вирощений під персональним контролем фермера Джонні Альварадо Абарка в Finca El Salitra та пройшов обробку на станції обробки Corazon De Jesus, що належить його сім'ї. Станція була заснована в 2015 році та декілька лотів звідси вже приймали участь у фіналі конкурсу Cup of Excellence. До нашого лоту входять кавові вишні сорту Катуаі. Тільки повністю стиглі кавові вишні були зібрані ручним методом та доставлені до станції обробки Corazon De Jesus для подальшого сортування від дефектів та за розміром. Перед сушінням вишні одразу пройшли промивку від сторонніх включень. Сушіння відбувалося у сповільнений спосіб, з подовженою ферментацією. Кавові вишні розкладали тонким шаром на "африканських ліжках" з постійним згрібанням та перемішуванням для забезпечення рівномірного процесу сушки. Процес тривав 20 днів та після цього кава була витримана 2 місяці задля стабілізації зеленого зерна перед експортом. Напій збалансований у смаку та з насиченою ароматикою солодких фруктів
Ступінь обсмаження
Омні
Смако-ароматика
Груша, диня, банан, манго, голден ківі
Рекомендована для таких типів напоїв
Фільтр, Джезва, Гейзер, Еспресо
Рекомендації щодо приготування
Зерно рекомендуємо витримати не менше 3 діб від дати обсмаження
Особливості | |
Клас | Спешелті |
Тип обсмаження | Омні |
Склад | Арабіка |